Modalități de plata

Plata pe site-ul Editurii ASCR se poate efectua în două moduri:

Ramburs la curier în momentul primirii coletului.

Online cu cardul.

   

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA  și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Se acceptă, de asemenea plata prin cardurile Pluxee Sodexo
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

În cazul opțiunii de plată „Online prin card bancar” veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți, EuPlătesc.ro, unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - „3-D Secure” vă asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!