Achiziția produselor în format digital

Atunci când comandați un produs digital pe site-ul www.ascr.ro, acesta va fi trimis într-un mesaj separat de e-mail. Veți primi un link de download pe care îl veți putea folosi o singură dată. Fișierul primis va avea de asemenea numele dumneavoastră pe fiecare pagină, ca element de siguranță, destinat să protejeze fișierul împotriva distribuirii neautorizate.

Este important de știut că, la achiziția unui astfel de produs, plata se poate face exclusiv online. Dacă nu ați optat pentru plata online prin card bancar sau de tichete cadou, atunci vă vom contacta și vom genera un link de plată. Mesajul care conține linkul de download va veni doar după confirmarea plății.

Dacă ați comandat atât cărți în format tipărit, cât și produse în format digital, atunci este posibil să optați pentru plata ramburs. Este bine de știut însă că linkul de download va fi trimis către dumneavoastră doar după confirmarea livrării și a plății.

Atunci când comandați doar produse în format digital, nu există costuri de transport. Dacă însă în coșul de cumpărături aveți atât produse digitale, cât și cărți tipărite, costul de transport se va adăuga la totalul comenzii în funcție de valoarea acesteia (la comenzi cu valoare peste 180 de lei, transportul este gratuit).

Prin natura lor, pentru produsele digitale nu există procedură de retur.