În curs de apariție

Lucie Hemmen, PhD

Anxietatea. Ghid de supraviețuire pentru adolescente

E stresant să fii adolescentă. Provocările de la școală, așteptările din partea familiei și a prietenilor, precum și presiunea permanentă să fii „perfectă”, toate astea fac să nu fie de mirare că multe fete simt efectele anxietății la vârsta adolescenței. Vestea bună e că anxietatea chiar poate fi învinsă – mai ales când știi ce ai de făcut!

Cartea asta – concepută special pentru adolescente – te va sprijini să te eliberezi de anxietate și să trăiești viața pe care ți-o dorești tu. Ai în mână un ghid simpatic și ușor de citit în care vei găsi zece șmecherii rapide care te ajută să faci față gândurilor anxioase în mod sănătos.

Vei învăța cum funcționează anxietatea, de ce o simți și strategiile pe care poți să le aplici ca să faci față gândurilor negative. O să deprinzi abilități de mindfulness ca să te poți concentra asupra prezentului și exerciții de compasiune față de tine însăți cu ajutorul cărora să-ți schimbi perspectiva asupra vieții.

Vei putea să-ți gestionezi mai abil timpul petrecut în fața ecranului și să-ți întărești relațiile cu prietenii și cu familia. La vârsta ta, ai nevoie câteodată și doar de o clipă să-ți tragi sufletul și să fii tu însăți. Cartea aceasta îți arată cum să găsești momentul potrivit.