Termeni si conditii de utilizare

UTILIZAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI IMPLICIT DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS.

______________________________________________

 
DREPTURI DE AUTOR
Conţinutul site-ului este, în totalitatea lui, proprietatea Editurii ASCR. Copierea şi utilizarea conţinutului, fără a obţine în prealabil acordul Editurii ASCR sau al proprietarului de drept sunt interzise şi ilegale.


 

MĂRCI INREGISTRATE
Denumirea „Editura ASCR”, precum şi logo-ul asociat ei sunt mărci înregistrate care pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept şi numai în legătură cu produsele sau serviciile Editurii ASCR. Utilizarea altor mărci înregistrate afişate în site este permisă numai cu acordul proprietarilor lor de drept.


UTILIZAREA INFORMAŢIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ
Facem toate eforturile ca informaţiile de natură personală pe care ni le furnizaţi să rămână confidenţiale. Deşi folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII
Editura ASCR şi furnizorii/partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Deşi face toate eforturile în acest sens, Editura ASCR nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

Editura îşi rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă), dacă o anumită carte a fost epuizată.


UTILIZAREA SITE-ULUI

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului.

 

MODIFICĂRI
Editura ASCR îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate în acest loc şi vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.


LEGISLAŢIA APLICABILĂ

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.