Termeni si conditii de utilizare

UTILIZAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI IMPLICIT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

______________________________________________

 Editura ASCR este clasificata în categoria A2 (edituri cu prestigiu recunoscut), pentru domeniul Psihologie, în Anexa 28 a Ordinului ministrului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice nr. 6.129/2016 privind aprobarea standardelor minimale necesare si obligatorii pentru conferirea titlurilor didactice din învatamântul superior. 


------------------------------------------------------------------DREPTURI DE AUTOR
Continutul site-ului este, în totalitatea lui, proprietatea Editurii ASCR. Copierea si utilizarea continutului, fara a obtine în prealabil acordul Editurii ASCR sau al proprietarului de drept sunt interzise si ilegale.


 

MARCI INREGISTRATE
Denumirea „Editura ASCR”, precum si logo-ul asociat ei sunt marci înregistrate care pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept si numai în legatura cu produsele sau serviciile Editurii ASCR. Utilizarea altor marci înregistrate afisate în site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.


UTILIZAREA INFORMATIILOR DE NATURA PERSONALA
Facem toate eforturile ca informatiile de natura personala pe care ni le furnizati sa ramâna confidentiale. Desi folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantata suta la suta. Nu suntem raspunzatori pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintentionata sau cu rea intentie a unor informatii de natura personala prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

 

LIMITAREA RESPONSABILITATII
Editura ASCR si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile în acest sens, Editura ASCR nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neîntrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi (inclusiv disponibilitatea cartilor si altor produse prezentate în site).

Editura îsi rezerva astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabila), daca o anumita carte a fost epuizata.


UTILIZAREA SITE-ULUI

În timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile în vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului.

 

MODIFICARI
Editura ASCR îsi rezerva dreptul de a modifica oricând termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate în acest loc si vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.


LEGISLATIA APLICABILA

Termenii si conditiile de utilizare se supun legislatiei române în vigoare.

 
Termenii si Conditiile de Utilizare
Politica de confidentialitate
Politica privind utilizarea cookie