Softuri educaţionale
Rezultate: 1 pana la 3 din 3
Pagina  1 

Softurile educaţionale reprezintă o provocare din punct de vedere cognitiv, sunt atractive, îşi motivează utilizatorii şi îi transformă în participanţi activi la propriul proces de învăţare. Pornind de la aceste premise, o echipă multidisciplinară de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei a Universităţii "Babeş-Bolyai" şi de la Asociaţia de Ştiinţe Cognitive din România a demarat un program de realizare de softuri educaţionale care să constituie instrumente interactive şi atractive în sprijinirea procesului de învăţare.

 
  NaufragiaÅ£i pe Insula Calculelor Naufragiaţi pe Insula Calculelor
ISBN: 973-7973-03-8
Autori: O echipa multidisciplinară de experţi din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei şi ASCR (Asociaţia de Ştiinţe Cognitive din România). Soft educaţional pentru învăţarea operaţiilor de adunare şi scădere cl.I şi cl.a II-a. Inclusiv 12 lecţii. Disponibil pe suport CD.

19.00 Lei

 
  Cifrele Cifrele
ISBN: 973-85876-8-9
Autori: O echipa multidisciplinară de experţi din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei şi ASCR (Asociaţia de Ştiinţe Cognitive din România). Soft educaţional de învăţare a conceptului de număr natural pentru 5-9 ani. Disponibil pe suport CD.

19.00 Lei

 
  Literele Literele
ISBN: 973-85876-8-9
Autori: O echipa multidisciplinară de experţi din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei şi ASCR (Asociaţia de Ştiinţe Cognitive din România). Soft educaţional cl. I şi cl a II-a. Disponibil pe suport CD.

19.00 Lei

 
Rezultate: 1 pana la 3 din 3
Pagina  1