APLICAŢII PRACTICE ALE PSIHOLOGIEI ORGANIZAŢIONALE

Descriere
Cartea oferă cunoştinţe avansate despre psihologia organizaţiilor şi este, în acelaşi timp, un ghid eficient pentru optimizarea organizaţiilor şi a procesului de învăţare.
Sinteză de cunoaştere academică şi utilitate practică, această lucrare este un model despre felul în care cunoaşterea ne ajută să ameliorăm realitatea.
Autorii arată că, pentru a supravieţui într-un mediu competiţional, pentru a ieşi dintr-un nivel inacceptabil de performanţă scăzută, pentru a-şi schimba strategia de concurenţă sau pur şi simplu pentru a deveni din ce în ce mai bune, organizaţiile dezvoltă planificat procese de management al schimbării.
Dezvoltarea organizaţională este, prin urmare, procesul prin care organizaţiile utilizează teoriile şi tehnologia ştiinţelor comportamentale pentru a facilita schimbările care conduc la creşterea eficienţei.
Cuprins
Psihologia organizaţională: bază teoretică şi orientare valorică pentru dezvoltarea organizaţională - Coerenţa personalităţii în orientarea social-cognitivă - Sinele ca "organizaţie" de cunoaştere - Coerenţă şi schimbare în cunoaşterea individuală şi distribuită - Grounded theory: problema ambiguităţii ei paradigmatice - Procesul social de bază în cultura organizaţiei autosuficiente. O aplicaţie a "grounded theory" - Descoperirea complexităţii prin provocarea scenariilor de învăţare în grup - Paradigme în cercetarea organizaţională

ISBN: 978-973-7973-60-3

Pret: 19.00 Lei

Disponibilitate: In stoc


Lasati un comentariu pentru acest produs (click aici)
Apreciere
STATISTICĂ APLICATĂ ÎN ŞTIINŢELE SOCIO-UMANE Noţiuni de bază - Statistici univariate
STATISTICĂ APLICATĂ ÎN ŞTIINŢELE SOCIO-UMANE Noţiuni de bază - Statistici univariate

ISBN: 978-973-7973-63-4

Colecţia Psihologul expert Autor: Cristian Opariuc-Dan Anul apariției: 2009 Statistica lui C. Opariuc-Dan reprezintă o statistică aplicată prin experienţă profesională într-o mulţime de situaţii de cercetare ştiinţifică.

24.00 RON

ANALIZA DATELOR ÎN CERCETAREA PSIHOLOGICĂ
ANALIZA DATELOR ÃŽN CERCETAREA PSIHOLOGICÄ‚

ISBN: 978-606-8244-23-5

Colecția Psihologul expert Autor: Florin Alin Sava Ediţia a doua, revizuită Anul apariţiei: 2011 Cartea "traduce" tehnicile statistice cele mai utilizate în cercetarea psihologică de vârf - regresia multiliniară, tehnicile ANOVA sau ANCOVA, analiza factorială exploratorie şi cea confirmatorie - pentru toţi psihologii care întâmpină dificultăţi în înţelegerea demersului statistic.

42.00 RON