DEZVOLTAREA COMPETENŢELOR EMOŢIONALE ŞI SOCIALE LA PREŞCOLARI. Ghid practic pentru părinţi

Descriere
Ghidul pentru părinţi ajută în realizarea efectelor pozitive ale programelor de educaţie timpurie şi în asigurarea eficienţei lor pe termen lung. Pentru aceasta, cartea:
- propune strategii practice de prevenire a problemelor de comportament şi de dezvoltare şi optimizare a competenţelor emoţionale şi sociale la copiii de vârstă preşcolară;
- transpune cunoştinţe din psihologia dezvoltării într-un format accesibil părinţilor;
- oferă sugestii avizate referitoare la asistarea copiilor sănătoşi psihic.
În urma aplicării acestora, copiii vor achiziţiona un nivel de competenţe care le va permite să se adapteze în mai multe domenii şi, totodată, se va reduce riscul dezvoltării ulterioare a unor tulburări psihice.
Cuprins
Optimizarea relaţiilor dintre adulţi - Optimizarea relaţiei părinte-copil - Strategii de disciplinare - Strategii de dezvoltare a competenţelor emoţionale şi sociale în relaţia părinte-copil - Activităţi pentru dezvoltarea şi optimizarea competenţelor emoţionale - Activităţi pentru dezvoltarea şi optimizarea competenţelor sociale

ISBN: 978-973-7973-50-4

Pret: 47.00 Lei

Disponibilitate: In stoc


Lasati un comentariu pentru acest produs (click aici)
Apreciere
INTRODUCERE ÎN PSIHOLOGIA COPILULUI
INTRODUCERE ÃŽN PSIHOLOGIA COPILULUI

ISBN: 978-973-7973-45-0

Colecţia Psihologul expert Autor: H. Rudolph Schaffer Traducere din limba engleză de Thea Ionescu Ediţia a treia Anul apariției: 2010 Cartea profesorului englez Rudolph Schaffer este scrisă într-un stil accesibil tuturor celor interesaţi de îngrijirea şi educarea copiilor.

46.00 RON

BASME TERAPEUTICE PENTRU COPII, ADOLESCENŢI ŞI PĂRINŢI
BASME TERAPEUTICE PENTRU COPII  ADOLESCENÅ¢I ÅžI PÄ‚RINÅ¢I

ISBN: 978-606-8244-56-3

Autor: Sempronia Filipoi Ediţia a doua, revizuită şi adăugită Anul apariţiei: 2012 Această culegere de basme se înscrie într-un şir tot mai cuprinzător de cărţi utile celor ce se ocupă de îmbunătăţirea vieţii altora.

32.00 RON

STRATEGII DE SUPORT PENTRU O ALIMENTAŢIE SĂNĂTOASĂ LA ADOLESCENŢI
STRATEGII DE SUPORT PENTRU O ALIMENTAÅ¢IE SÄ‚NÄ‚TOASÄ‚ LA ADOLESCENÅ¢I

ISBN: 978-606-8244-64-8

Autori: Marijn Stok, Denise de Ridder, Emely de Vet, John de Wit, Consorţiul TEMPEST şi Adriana Băban, Diana Tăut, Catrinel Crăciun, Lavinia Damian (coordonatorii ediţiei în limba română) Anul apariţiei: 2013

19.00 RON

DEZVOLTAREA COMPETENŢELOR EMOŢIONALE ŞI SOCIALE LA PREŞCOLARI. Ghid practic pentru educatori
DEZVOLTAREA COMPETENÅ¢ELOR EMOÅ¢IONALE ÅžI SOCIALE LA PREÅžCOLARI. Ghid practic pentru educatori

ISBN: 978-973-7973-51-1

Colecţia Educaţie Autori: Catrinel A. Ştefan, Kállay Éva Anul apariției: 2011 Ghidul pentru educatori oferă strategii practice pentru prevenirea problemelor de comportament ale copiilor de vârstă preşcolară şi pentru intervenţii individualizate sau de grup.

47.00 RON

CURRICULUM ŞI COMPETENŢE. UN CADRU OPERAŢIONAL
CURRICULUM ÅžI COMPETENÅ¢E. UN CADRU OPERAÅ¢IONAL

ISBN: 978-973-7973-98-6

Colecţia Educaţie Autori: Philippe Jonnaert, Moussadak Ettayebi, Rosette Defise Traducere din limba franceză de Iulia Mateiu Cuvânt înainte de Mircea Miclea Anul apariţiei: 2010 Cartea de faţă este un ansamblu coerent de răspunsuri la întrebările pe care le suscită inevitabil o lume a educaţiei în plină transformare.

19.00 RON

DIDACTICA DOMENIULUI EXPERIENȚIAL LIMBĂ ȘI COMUNICARE
DIDACTICA DOMENIULUI EXPERIENȚIAL LIMBĂ ȘI COMUNICARE

ISBN: 978-606-8244-63-1

Autori: Mariana NOREL, Oana Alina BOTA Anul apariţiei: 2012

36.00 RON