e-Books


 COLECTIA DE CARTI DIGITALE

  


Managementul echilibrului viata personala - viata profesionala - Kállay Eva


Autorii abordeaza problema carierei în conditiile în care schimbarile de pe piata muncii pot afecta sever viata omului. În consecinta, sunt discutate teme precum: planificarea, dezvoltarea si schimbarea carierei; echilibrul dintre viata personala si cea profesionala si posibile solutii pentru problemele întâmpinate.


Metafore psihoterapeutice - Ozana Budau, Adela Perte
E-book-ul are o structura hipertextuala, care permite accesul la o baza bogata de resurse multimedia online si offline, prezentate interactiv, pentru a crea o experienta de învatare interesanta si personalizata. Aceasta carte se adreseaza atât psihologilor si psihoterapeutilor, fiind un instrument util în procesul terapeutic, cât si publicului larg.


Povestea literelor - Anca Balaj si colaboratorii
Softul educational cuprinde 33 de exercitii atractive si variate care favorizeaza însusirea de catre copii a conceptului de numar natural si a abilitatilor matematice de baza. Softul cuprinde si un e-book în care sunt descrise din perspectiva pedagogica, a psihologiei dezvoltarii precum si a e-learning-ului metode de dezvoltare a abilitatilor matematice de baza.


Povestea cifrelor - Anca Balaj si colaboratorii
Programul elaborat cuprinde 18 tipuri de exercitii atractive si variate ce vizeaza dezvoltarea abilitatii de citire. De asemenea, softul cuprinde si un e-book în care sunt descrise din perspectiva pedagogica, a psihologiei dezvoltarii precum si a e-learning-ului metode de dezvoltare a abilitatii de a citi.